Idealan poklon za Vašu voljenu osobu

Jedna od najpoznatijih svjetskih poslovica kaže da sve dok ima ljubavi, bit će i svijeta u kojem živimo, svijet koji poznajemo. Stvoreni smo s mnogo ljubavi, dolazimo na svijet dok nas naši roditelji iščekuju s nestrpljenjem i neopisivom ljubavi, djeci i voljenim osobama dajemo mnogo ljubavi za koju nismo mogli ni zamisliti da postoji, darujemo osobe koje volimo, cijenimo i poštujemo za njihove najvažnije dane u životu, a na kraju odlučujemo provesti život i podijeliti ljubav s našom voljenom osobom. Ljubav nas spaja, zbližava, „održava“ na životu, a zbog ljubavi smo sretne i ispunjene osobe te naš život koji je ispunjen ljubavlju dobiva onaj pravi smisao.

Tko je Vaša voljena osoba?

Svi smo mi okruženi s ljudima koje jako volimo i cijenimo, a za nas oni predstavljaju najveći životni oslonac. Mogli bismo reći da je ljubav najveći životi pokretač, snaga koja nas podiže u najtežim životnim trenutcima, a najljepše stvari nastale su za vrijeme dok je snaga ljubavi prema određenim osobama bila najveća i najsnažnija. Vaša voljena osoba može biti djevojka, zaručnica, supruga, suprug, majka, otac, sestra, brat, najbolji prijatelj/ica ili dio vaše šire obitelji. Svi mi osjećamo ljubav prema članovima naše obitelji, a jedan od klasičnih način gdje bez puno riječi možemo iskazati poštovanje i prave vrijednosti prema njima je kupovina prekrasnog zlatnog i srebrnog nakita kojeg možete pronaći u našim zlatarnicama „Zrin“.

Ljubav prema partneru

Većina nas istinski je voljela barem jednom u životu, a oni sretnici i danas su u sretnim, dugogodišnjim vezama i brakovima koji su opstali zahvaljujući ljubavi, poštovanju i međusobnom povjerenju. Ljubav prema voljenoj ženi ili muškarcu jedna je od najvećih koje nam se događaju u životu, stoga je kulturno da se na vrijeme  prisjetimo važnih datuma i događaja, poput rođendana, godišnjica braka, srebrnih i zlatnih pirova, darivanja za blagdane ili da iznenadimo svoju drugu polovicu zato jer to želimo. Jednom lijepom gestom možete im pokazati koliko Vam je do njih stalo, a to možete učiniti kupnjom posebnog nakita u zlatarnicama „Zrin“. Ovisno je li se radi o muškoj ili ženskoj osobi te njezinom osobnom ukusu, na Vama je da odaberete između raznog nakita kojeg možete pronaći u našim zlatarnicama. Također je vrlo bitno staviti naglasak na to o kojem je životnom događaju riječ, jer ćete sukladno tome odabrati adekvatan poklon. Možemo razlikovati nakit koji se daruje za velike obljetnice i pirove pa sve do rođendana ili posebnih blagdanskih iznenađenja. Naravno da se za okrugle godišnjice braka ili pirove uvijek uzima malo „bolja“ vrsta nakita dok za rođendane i blagdane možete pokloniti nešto jednostavnije. Ono što je važno, da zlatan ili srebrni nakit poklonite s mnogo ljubavi i od srca.

Komplet nakita, naušnica, narukvica, prsten i ogrlica
Komplet nakita, naušnica, narukvica, prsten i ogrlica

Ljubav prema roditeljima

Kaže se da je roditeljska ljubav jedna od najvećih u životu i da nas vlastiti roditelji vole najviše na svijetu bez obzira jesmo li još uvijek djeca ili odrasle osobe. Za njih mi ćemo uvijek biti njihova djeca bez obzira na naše godine. Kako biste iskazali vašu ljubav prema njima ili pokazali maleni znak pažnje, vrijeme je da obratite pozornost na važnije datume u njihovim životima poput godišnjica braka ili rođendana. Za roditelje će i najmanja gesta biti vrlo posebna no ako ih iznenadite poklon paketom sa specijalnim nakitom napravljenih samo za njih, vjerujte nam da ćete ovim činom ostaviti jednu prekrasnu uspomenu u njihovim životima. Ako se radi o godišnjici braka možete pokloniti zlatan ili srebrni privjesak s brojem godišnjice ili na pločici od privjeska dati ispisati njihova imena s datumom upoznavanja.

Ljubav prema djeci

Djeca su za sve roditelje uvijek broj jedan u životu i mogli bismo reći, njihova najveća ljubav i životna snaga. Razlog zbog kojeg žive i kojem se najviše veselu su upravo njihova djeca. Svim roditeljima je u najvećem interesu da im djeca budu najsretnija, a jedan od načina na koji im to pokazuju je za vrijeme svečanih dana poput Prvih pričesti, Krizmi, Zaruka, Vjenčanja, rođendana i slično. Ovisno o kojoj je ceremoniji riječi, prema tome možete odabrati prikladan nakit koji će svaku svečanu priliku učinite posebnom. Kao što smo već prije pisali u našoj ponudi imamo raznolike vrste nakita ovisno o svečanim prigodama, a na Vama je samo da se obratite našim savjetnicima za najbolje preporuke i odaberete željeni komad nakita. U ponudi imamo lančiće, narukvice, razne privjeske, naušnice, ogrlice i prstene, a samo za Vas primamo i specijalizirane narudžbe.

Ljubav prema braći i sestrama

Braća i sestre su oni koji su cijeli život uz nas odnosno osobe koje dijele s nama najveselije i najtužnije životne trenutke. Lijepo je kada znamo da uz sebe imamo osobe koje se raduju našim najvećim trenucima u životu poput zaruka, vjenčanje ili najobičnije proslave rođendana. Kako postajemo stariji, postajemo svjesniji da su ovakvi događaji dragocjeni te da ih ne bismo smjeli zanemarivati. Ne treba Vam neki poseban razlog ili svečanost kako biste iznenadili svoju braću i sestre. Iznenadite svoje najdraže samom odlukom da im odlučite pokloniti nešto lijepo bez ikakvog razloga i zahvalite im se na svom vremenu koje su proveli uz Vas. Ako nemate ideja, predlažemo Vam da poklonite možda dvije zlatne/srebrne narukvice (i poklonite sestri), jednu za sestru, a drugu za Vas. Za muškarce se sugeriraju malo puniji komadi nakita pa možete napraviti kombinaciju lančića i narukvice.

Ljubav prema ostalim članovima obitelji

Svi mi imamo užu obitelj, ali i članove koji pripadaju širem krug obitelji. Tu spadaju naše tetke, stričevi, bake i djedovi, ujne, bratići, sestrične i ostala šira obitelj. Uglavnom se mnoge obitelji skupe zajedno na velikim događajima poput svadbenih svečanosti ili rođendana, a to su prilike koje nam omogućuju da vidimo one ljude koje već dugo nismo vidjeli, a iznimno ih cijenimo i poštujemo. Nemojte zaboraviti da su vaše bake i djedovi uvijek tu bilo za vaše roditelje i vas kada vas je trebalo pričuvati u djetinjstvu ili kada su vaše tetke pripremale najdraže vrste kolača dok ste se vi nesmetano igrali u parku.  Oni su također bitni u vašim životima, stoga je na Vama da ih ponekad iznenadite malenim poklonom iznenađenja. Bake i djedovi više će preferirati tradicionalnije komade zlatnog i srebrnog nakita dok će se mlađe generacije zadovoljiti i modernijom vrstom nakita. U našim zlatarnicama možete odabrati jednostavniji nakit koji možete kombinirati za svakodnevne odjevne kombinacije kao i malo drugačiji nakit koji se nosi za posebne svečane prilike.

Zrin privjesci u obliku srca, tri boje zlata, platina i srebro
Zrin privjesci u obliku srca, tri boje zlata, platina i srebro

Ljubav prema najboljim prijateljima

Kako godine idu, a mi postajemo stariji i ozbiljniji, počinjemo shvaćati kako nam se krug prijatelja znatno  smanjuje. Kao mladi imamo mnogo prijatelja, a odrastanjem uviđamo da smo zaista pravi sretnici ako uz sebe imamo jednog ili dva prava prijatelja. Kaže se da takve prijatelje trebamo čuvati poput blaga, stoga nikako ne biste smjeli zaboraviti na njihove rođendane i malene sitnice kojima im možete uljepšati dan. Pokažite im koliko su Vam bitni u životu te koliko cijenite njihove savjete i društvo, odabirom prekrasnog poklona u našim zlatarnicama „Zrin“.

Ljubav prema poznanicima i suradnicima

Za vrijeme života susrećemo se s mnogim ljudima koje upoznajemo na poslovnim sastancima, a neki od njih su nam suradnici na poslu s kojima moramo surađivati i komunicirati. Poštovanje i zahvalnost prema poslovnim partnerima i suradnicima možete pokazati na način da im poklonite personalizirane nakite s njihovim imenima, datumima, početnim slovom imena, a mnogi se odlučuju i za ispisivanje imena firme na zlatnim/srebrnim pločicama ili datumima na koje su započeli svoje poslovne suradnje.

Vaša zlatarnica Zrin